tag:blogger.com,1999:blog-6764331723655484653.post6174734812478913007..comments2024-01-30T00:45:55.011-08:00Comments on Magic kitchen with Asia: Tarta z jabłkami, migdałami i budyniem/ Tart with apples, almonds and pudding Asiahttp://www.blogger.com/profile/06293359272878232533noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6764331723655484653.post-69917566426122579952013-10-12T07:36:51.451-07:002013-10-12T07:36:51.451-07:00Dzięki:) dobrze wiedzieć:)Dzięki:) dobrze wiedzieć:)Asiahttps://www.blogger.com/profile/06293359272878232533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6764331723655484653.post-15402400161267926032013-07-24T07:32:39.873-07:002013-07-24T07:32:39.873-07:00dla obcokrajowców chyba odpowiedniejsze jest słowo...dla obcokrajowców chyba odpowiedniejsze jest słowo custard- budyń.Anonymousnoreply@blogger.com