Magic kitchen with Asia |
Składniki ( 2 porcje: 10-12 sztuk):
- ok. 300 g ziemniaków
- ok. 300 g dyni
- 1 jajko
- 2 łyżki otrąb pszennych
- 30 g mąki pełnoziarnistej
- sól, pieprz do smaku
- oliwa z oliwek
Wykonanie:
- Ziemniaki i dynię trzemy na tarce z małymi oczkami. Odsączamy wodę.
- Dodajemy jajko, mąkę otręby i przyprawy. Dokładnie mieszamy.
- Na patelni rozgrzewamy około łyżki oliwy, nakładamy placki łyżką i smażymy z dwóch stron.
- Ja robiłam na teflonowej bez dodatku oliwy.
- Można podać z jogurtem typu greckiego.
ENGLISH VERSION:
Tasty, tasty and one more time: tasty!:) I ate it today with my great Iza. I like it so much. Tasty and light! I forgot: healthy! 1 portion has around 300 kcal
Ingredients (2 portions, 10-12 pancakes):
- around 300 g pumpkin
- around 300 g potatoes
- 2 Tbsp wheat bran
- 1 egg
- 30 g whole grain flour
- salt, pepper
- olive oil
Directions for pancakes:
- Potatoes and pumpkin grate on a grater with small eyes. Pour out excess water from grated vegetables.
- Add egg, flour, bran and spices. Stir with spatula thoroughly.
- Warm up olive oil on frying pan, make pancakes (with a spoon) and fry from both sides.
- I fried mine without oil. It is also possible and less calories.
- You can serve it with Greek type of yogurt.
Smacznego/ Enjoy
Asia
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz