Please scroll down for English version.
Danie to przygotował mi mój kolega Włoch. I co?! Zakochałam się w kuchni włoskiej! Pychota! Następnego dnia sama je zrobiłam dla przyjaciół:) Teraz i one kochają to danie:)
Magic kitchen with Asia |
Składniki:
- ok. 200 g zielonej fasolki szparagowej
- ok. 200 g ziemniaków
- makaron bavette ok 500 g
- słoiczek pesto (z bazyli)
- oliwa z oliwek
- sól
Wykonanie:
- Myjemy fasolkę i obcinamy końce. Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę.
- Do dużego garnka wlewamy 3/4 wody, solimy i doprowadzamy do wrzenia.
- Wrzucamy ziemniaki do gotującej wody i gotujemy ok. 5 minut. Dodajemy fasolkę, makaron i gotujemy jeszcze ok. 8 minut.
- Odlewamy ok. 1 chochli gotującej się wody. Całość odcedzamy.
- Do makaronu dodajemy pesto, oliwę i dokładnie mieszamy.
- Jeśli to konieczne, konsystencję można rozrzedzić niewielką ilością pozostawionej wody.
- Dekorujemy bazylią i podajemy.
Smacznego
Asia
ENGLISH VERSION:
Delicious pasta made for me by my Italian friend. Thanks to him I love Italian cuisine much more than before. I prepared it after all for my best friends and now they love this dish as well.
Ingredients:
- 200g green beans
- 200g potatoes
- bavette pasta about 500g
- jar of pesto (with basil)
- olive oil
- salt
Directions for pasta:
- Wash the beans and cut away the ends. Peel potatoes and cut into cubes.
- Pour water into a large pot (3/4 of it), add salt and boil it.
- Put potatoes into boiling water and cook for about 5 minutes. Add the beans, pasta and cook for approximately 8 minutes.
- Leave about 1 Tbsp of this water and drain pasta with vegetables.
- Add pesto, olive and mix thoroughly.
- If necessary, the consistency of sauce can be dilute with a small amount of water, which we left.
- Garnish with basil and serve.
Enjoy
Asia
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz