Please scroll down for English version.
Pasta z czerwonej fasoli wbrew pozorom nie jest taka filoletowa jak na zdjęciu:) jakoś tak wyszło, nie wiem nawet dlaczego. Odkąd pierwszy raz spróbowałam pasty z czerwonej fasoli, nie mogłam się z wami tym przepisem banalnym nie podzielić! Pasta jest prosta i jaka pyszna! Mi smakuje z ogórkiem kiszonym i rukolą.
Składniki:
Magic kitchen with Asia |
Pasta z czerwonej fasoli wbrew pozorom nie jest taka filoletowa jak na zdjęciu:) jakoś tak wyszło, nie wiem nawet dlaczego. Odkąd pierwszy raz spróbowałam pasty z czerwonej fasoli, nie mogłam się z wami tym przepisem banalnym nie podzielić! Pasta jest prosta i jaka pyszna! Mi smakuje z ogórkiem kiszonym i rukolą.
Składniki:
- puszka czerwonej fasoli
- 1 łyżka oleju np. lnianego(opcjonalnie)
- słodka papryka
- kolorowy pieprz
- szczypta suszonej bazyli
- szczypta ziół prowansalskich
- sól
- Fasolę odsączam.
- Dodaje pozostałe skłądniki i blenduję.
- Gotowe:)
ENGLISH VERSION:
Ingredients:
- can of red beans
- 1 Tbsp of oil (for example flaxseed) - optional
- sweet peppers
- colorful pepper
- pinch of dried basil
- pinch of Herbes de Provence
- salt
Directions:
- I filter the bean out of the water.
- Add all ingredients and blend it.
- Ready to be eaten:)
Smacznego/Enjoy
Asia
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz