wtorek, 30 października 2012

Kasza gryczana z soczewicą i marchewką/ Buckwheat with lentils and carrot

Please scroll down for English version.

Magic kitchen with Asia

A oto mój jutrzejszy lunch do pracy zgodny z zasadami diety strukturalnej:) Jedzonko jest w kształcie serce, bo kocham swoje ciało i dbam o moje ciałko jedząc zdrowo:) Polecam!


Składniki na 1 porcję:
  • 80g ugotowanej kaszy gryczanej
  • 40g ugotowanej  czerwonej soczewicy 
  • 15g cebuli
  • 3 średnie marchewki
  • 1/2 jabłka
  • sól, pieprz do smaku
  • 2-3łyżki jogurtu naturalnego
  • 1 łyżka oliwy z pestek winogron
Wykonanie:
  1. Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na łyżce oliwy. 
  2. Dodajemy ugotowaną kaszę i soczewicę i chwile podsmażamy.
  3. Doprawiamy solą i pieprzem.
  4. Marchewkę i jabłko ścieramy na tarce i mieszamy ze sobą. 
  5. Dodajemy do warzyw 2 łyżki jogurtu i doprawiamy. 


ENGLISH VERSION:

This is my lunch for tomorrow to work:) It is prepared according to structural diet. My lunch has shape of heart cause I love my body and i take care of it when I eat healthy.I recommend it!:)


Ingredients:
  • 80g cooked buckwheat
  • 40g cooked red lentils
  • 15 onion
  • 3 medium carrots
  • 1/2 apple
  • 2-3 Tbsp plain yogurt 
  • 1 Tbsp grapeseed oil 
  • a pinch of salt and black pepper 
Directions:
  1. Dice the onion and fry in grapeseed oil.
  2. Add to it cooked buckwheat and red lentils and fry for few minutes. 
  3. Season it with salt and black pepper.
  4. Pulp of carrot and apple on a grater and mix with each other.
  5. Add to it plain yogurt.
  6. Season the salad.
Smacznego/ Enjoy 

Asia 



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz