Please scroll down for English version.
Chciałabym Wam zaproponować pyszne i dietetyczne danie. Porcja jest lekka i zdrowa. Polecam osobom dbającym o linię.
Składniki:
ENGLISH VERSION:
Ingredients:
Directions for pasta:
Magic kitchen with Asia |
Chciałabym Wam zaproponować pyszne i dietetyczne danie. Porcja jest lekka i zdrowa. Polecam osobom dbającym o linię.
Składniki:
- 1/2 papryki czerwonej
- 1/2 papryki zielonej
- 1/2 cukinii
- sól, pieprz
- sos sojowy
- natka pietruszki
- 1-2 łyżki oleju rzepakowego
- 50 gr makaronu gryczanego noodle
Wykonanie:
- Warzywa kroimy w paski.
- Rozgrzewamy olej i podsmażamy warzywa.
- Następnie dodajemy wody (tak żeby nie przykryła warzyw)
- Dodajemy sól, pieprz i sos sojowy (ja dodałam 3 łyżki).
- W międzyczasie gotujemy makaron.
- Dodajemy makaron do warzyw, mieszamy i posypujemy natką pietruszki.
ENGLISH VERSION:
Ingredients:
- 1/2 red pepper
- 1/2 green pepper
- 1/2 zucchini
- salt and pepper
- soy sauce parsley
- 1-2 tablespoons oil
- 50 gr buckwheat noodle pasta
- Cut vegetables into strips.
- Heat the oil and fry the vegetables.
- Then add water ( water should not cover vegetable)
- Add salt, pepper and soy sauce (I added 3 tablespoons).
- In the meantime, boil the pasta.
- Add the pasta to the vegetables, mix and sprinkle with parsley.
Smacznego!Enjoy!
Asia
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz